Pensioenuitvoeringsorganisatie MN ontwikkeld en realiseert volgens het Fairhomes-concept 38 huurwoningen in Zaltbommel

Ook in Zaltbommel is er veel vraag naar betaalbare huurwoningen. Pensioenuitvoeringsorganisatie MN en Fairhomes speelden hierop in; samen ontwikkelden en realiseerden wij 38 vrijesectorhuurwoningen, met een oppervlakte van 118 tot 128 m². Allemaal eerlijke en kwalitatief hoogwaardige woningen voor eerlijke prijzen. Wat de woningen kenmerkt? De slimme indeling, duurzame kwaliteit en luxe afwerking. In Zaltbommel zijn ze bovendien voorzien van een grote achtertuin met een goede zonligging, en sommige kijken zelfs uit over het water. De woningen zijn beschikbaar vanaf € 860,- per maand. Daarmee vullen ze het bestaande aanbod van betaalbare vrijesectorhuurwoningen in Zaltbommel mooi aan. Al voor de oplevering waren alle woningen verhuurd.

Wynand Verhoef, acquisiteur onroerend goed MN Services

In opdracht van pensioenuitvoeringsorganisatie MN ontwikkelde en realiseerde Fairhomes 38 huurwoningen in Zaltbommel. Hoe heeft Wynand Verhoef, acquisiteur onroerend goed bij MN, de samenwerking ervaren?

Prettig en transparant samenwerken

“Samenwerkingen voor de lange termijn, daar streven wij naar. De vastgoedwereld is niet zo groot en is goed te overzien. Bij MN vinden we het belangrijk om partners te hebben die dezelfde visie op vastgoedontwikkeling hebben als wij. Bedrijven die houden van transparant samenwerken, met gezonde marges als resultaat. Ontleed je de markt, dan kom je er al snel achter dat er niet zo heel veel partijen zijn die passen in dat profiel. Fairhomes wel. Daar wordt echt vooruitgekeken. We werken heel prettig samen.”

Denken in oplossingen

“Samenwerken vraagt om vertrouwen, al helemaal als het gaat om vastgoedontwikkeling. Ieder project heeft zo zijn uitdagingen of problemen. Mijn ervaring met Fairhomes is dat dit nooit tot gedoe leidt. Er zijn weinig discussies, er wordt gedacht in oplossingen. Je merkt dat er een familiebedrijf achter zit: de lijnen zijn kort, mensen zijn daadkrachtig en de werkwijze is transparant. Dit alles maakt dat je snel grote slagen kunt maken.”

Weten wat je aan elkaar hebt

“Als samenwerkingspartners wil je goed kunnen sparren, met name in de ontwikkelfase. Terwijl in de bouwfase weer andere aspecten een rol spelen. In Zaltbommel hebben we tijdens het bouwproces een onafhankelijke toezichthouder ingeschakeld. Die heeft het makkelijk gehad, alles verliep volgens afspraak. Zelf voel je ook dat het goed zit; een nette bouwplaats, een zorgvuldige oplevering en vlotte communicatie, zowel intern als met ons.”

Op naar de volgende stap

“Of er ook verbeterkansen zijn? Die zijn er altijd. Volgens mij kunnen we samen nóg meer bereiken. Daarbij heb ik het niet over dit specifieke project, maar over onze samenwerking in algemene zin. Hoe kunnen we nog meer projecten van de grond krijgen, passend binnen onze gemeenschappelijk visie op vastgoedontwikkeling? Ik geloof in onze samenwerking en kijk ernaar uit om hier meer structuur in aan te brengen. We zijn al ver: we vertrouwen elkaar en zijn bereid om in elkaar te investeren. Nu alleen nog de volgende stap zetten.”

 


De voordelen van Fairhomes

Totaaloplossing

Onderzoek + investering
+ ontwikkeling + bouw + beheer.

Korte bouwtijd

60 dagen.
Efficiënt werken zit in ons DNA.

Minimale kosten

Conceptueel bouwen
bespaart kosten.

Duurzaam

Nul-op-de-meter
of een EPC van 0.

Afspraak inplannen