Over Fairhomes

De behoefte aan betaalbare (huur)woningen was nog nooit zo groot. Een situatie die vraagt om een doeltreffende oplossing. Maak kennis met Fairhomes: een compleet concept voor de realisatie van betaalbare huisvesting in uw gemeente. Hiermee kunt u binnen afzienbare tijd het gewenste aanbod van woningen toevoegen aan de lokale markt.

Totaalpakket van kennis, ontwikkeling en kapitaal

Fairhomes zijn eerlijke woningen voor eerlijke prijzen. In korte tijd realiseren wij aantrekkelijke woonbuurten die een antwoord vormen op de enorme vraag. Typerend zijn het duurzame karakter van de woningen, de snelle bouw en de compleetheid van de oplossing. Naast de ontwikkeling en de realisatie is ook de woningbelegger inbegrepen. Dat betekent dat u één aanspreekpunt hebt voor het complete traject. Samenwerking staat centraal.

De oplossing ligt in uw handen

U hebt de grond, wij een succesvol totaalconcept inclusief belegger. Samen kunnen we een groot maatschappelijk probleem in uw gemeente oplossen. Honderden inwoners een fijn thuis bieden, de doorstroming weer op gang brengen en de balans op de woningmarkt herstellen. Bijkomend voordeel is natuurlijk de onvoorwaardelijke grondafname. Met de verkoop van de grond komt geld vrij voor nieuwe investeringen in uw gemeente.

Pakt u de handschoen op? Dan nemen wij u al uw zorgen uit handen.

Ja graag!


3 type woningen

Fairhomes biedt woningen aan in drie aantrekkelijke types, die ieder voorzien in de behoefte van diverse doelgroepen. De woningen hebben een slimme indeling en zijn er in allerlei verschijningsvormen. Daarmee biedt Fairhomes alle bouwstenen om een gemêleerde wijk te creëren.

een huurwoning in de sociale sector, met een huurprijs tot € 711,-
Een concept uit een samenwerking tussen pensioen uitvoerings-organisatie MN en Van der Heijden bouw en ontwikkeling.

een vrijesector-huurwoning, met een huurprijs vanaf €711,-. Een huurwoning afgestemd op de wensen van bewoners, de omgeving en die van institutionele- en particuliere beleggers.

Koopwoningen in allerlei verschijningsvormen. Elements gaat over maken, volledige inbreng van de eindgebruikers. Samen met ketenpartners werken aan een optimaal proces en product, virtueel (BIM) en realiteit.


Betrouwbare samenwerkingspartners

Fairhomes is een totaalconcept van Van der Heijden bouw en ontwikkeling en een aantal beleggers. Organisaties die elkaar versterken en de handen ineen hebben geslagen om gemeenten te ontzorgen. Van der Heijden staat voor ruim 120 jaar ervaring in bouw en ontwikkeling. Een familiebedrijf waar mensen het verschil maken, en waar betrokkenheid, passie en gedrevenheid steeds weer leiden tot spraakmakende oplossingen.

Pakt u de handschoen op? Dan nemen wij u al uw zorgen uit handen.

Ja graag!


De voordelen van Fairhomes

Totaaloplossing

Onderzoek + investering
+ ontwikkeling + bouw + beheer.

Korte bouwtijd

60 dagen.
Efficiënt werken zit in ons DNA.

Minimale kosten

Conceptueel bouwen
bespaart kosten.

Duurzaam

Nul-op-de-meter
of een EPC van 0.