Beleggen
in stenen

Nieuwbouw 39 Liberty woningen Velmolen Oost Uden

In januari 2013 is Van der Heijden projectontwikkeling bekend geraakt met het project: 39 woningen Velmolen-Oost te Uden. Middels een “prijsvraag” is er in enkele weken samen met Best Architect en FIT ingenieurs een compleet ontwerp met prijs neer gelegd bij Dela, de opdrachtgever. Na enkele zenuwslopende weken was het hoge woord eruit en was Van der Heijden bouw en ontwikkeling als “winnaar” uit de bus gekomen.

Dela Vastgoed is de vastgoedbeleggingstak van dé Dela. Dela Vastgoed heeft de woningen van ons overnemen en vervolgens voor een langdurige periode verhuurd. Deze verhuur vindt plaats in het segment boven de sociale huur. De zogenoemde LIBERTY woningen. De huur bedraagt namelijk ongeveer tussen de € 775,- en de € 850,- in de maand.

De woningen zijn in een aanéénsluitende fase gerealiseerd. De woningen zijn in februari 2015 allemaal opgeleverd. De eerste woningen waren in oktober 2014 opgeleverd.

Samen met Best Architect en FIT ingenieurs hebben wij in enkele weken een compleet ontwerp met prijs neer kunnen leggen bij de opdrachtgever. De prettige samenwerking met de gemeente Uden heeft er voor gezorgd dat er in nieuwe plannen binnen Uden meer Fairhomes woningen komen. Een mooie aanvulling dus op het Udense aanbod in het segment middeldure huurwoningen en sociale huurwoningen.

www.vd-heijden.nl

Maatschappelijk rendement


Nieuwbouw 39 Liberty woningen Velmolen Oost

Uden
Oppervlakte 171,7m2 – 181,3m2 / 490m3
Juni 2014 – Februari 2015

Best Architecten te Best

Dela Vastgoed woningen B.V. te EindhovenDe voordelen van Fairhomes

Totaaloplossing

Onderzoek + investering
+ ontwikkeling + bouw + beheer.

Korte bouwtijd

60 dagen.
Efficiënt werken zit in ons DNA.

Minimale kosten

Conceptueel bouwen
bespaart kosten.

Duurzaam

Nul-op-de-meter
of een EPC van 0.

Afspraak inplannen