Diversiteit in type
en prijs

Mix van 46 Liberty en Wish woningen De Vaan Zaltbommel

Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk is, in samenwerking met MN en gemeente Zaltbommel, gestart met de realisatie van 46 huurwoningen. Op het plan Waluwe de Vaan zullen 28 grondgebonden vrijesector huurwoningen en 18 huurappartementen, waarvan 6 in de vrijsector huur (appartementen met een huurprijs vanaf €711,-) en 12 appartementen in de sociale huur (huurprijs tot maximaal €711,-) worden gebouwd.

Gemeente Zaltbommel, MN en Van der Heijden bouw en ontwikkeling werken hiermee aan meer betaalbare huisvesting binnen hun gemeente.

Duurzaamheid

Omdat wij de generatie na ons en die van onze kinderen belangrijk vinden, gaan wij bewust om met het toekomstige energieverbruik van de woningen. Zo worden alle woningen voorzien van zonnepanelen. Bijkomend voordeel is dat de energielasten hiermee zo laag mogelijk worden gehouden.

Planning

De woningen zijn in mei 2017 opgeleverd.

Het nieuwbouwplan De Vaan ligt pal tegenover het gemeentehuis in Zaltbommel. Opnieuw werken de gemeente, MN en Fairhomes samen aan de invulling van de behoefte aan betaalbare woningen. De combinatie van geliberaliseerde- en sociale huurwoningen zorgt voor diversiteit in deze nieuwbouwomgeving.

www.vd-heijden.nl

Een mix van geliberaliseerde- en sociale huur


Nieuwbouw 46 Liberty en Wish woningen

Zaltbommel
Oppervlakte 97m2 – 141 m2 / 375m3
November 2016 – Mei 2017

Palazzo Architecten

MN te Den HaagDe voordelen van Fairhomes

Totaaloplossing

Onderzoek + investering
+ ontwikkeling + bouw + beheer.

Korte bouwtijd

60 dagen.
Efficiënt werken zit in ons DNA.

Minimale kosten

Conceptueel bouwen
bespaart kosten.

Duurzaam

Nul-op-de-meter
of een EPC van 0.

Afspraak inplannen