Geliberaliseerde huurwoningen
in Zaltbommel

43 huurappartementen Zaltbommel

Op de grond waar het voormalige meubelzaak Binnenhuis staat, wordt in de toekomst ruimte gemaakt voor een mooie ontwikkeling van 43 geliberaliseerde huurappartementen.

In september van 2017 zal er begonnen worden met de sloop van het huidige, vervallen en verpauperde pand. Naar verwachting zullen de nieuwe woningen in het voorjaar van 2019 worden opgeleverd. Na de eerste, druk bezochte, informatieavond is er al veel interesse in de huurmogelijkheden.

Naast grondgebonden woningen, is er ook veel vraag naar betaalbare huurappartementen. Gemeente Zaltbommel speelt hier op in door voor de derde keer gebruik te maken van het Fairhomes concept. Dit draagt bij aan het creëren van gemêleerde wijken en aantrekkelijke woonbuurten voor de hele gemeente. De appartementen zijn ideaal voor starters en voor ouderen, een zeer diverse doelgroep kan ook hiermee bedient worden.Opnieuw een succesvolle samenwerking tussen de gemeente Uden, Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk  MN.

Samen met de gemeente wordt er in korte tijd een plan bedacht, ontwikkeld, gerealiseerd en het beheer is gewaarborgd. Belangrijk is dat er een tussen de gemeente en MN vaste huurtermijnen zijn afgesproken waarvoor de woningen minimaal verhuurd moeten worden.

Het voordeel van alles onder één dak!

www.bd.nl/zaltbommel

Bouwen in de binnenstad


Nieuwbouw 43 Liberty appartementen

Zaltbommel
Oppervlakte 68-83m2 / 2010-250m3
Oktober 2017 – Voorjaar 2019

Visser & Bouwman Architecten te ‘S-Hertogenbosch

MN te Den HaagDe voordelen van Fairhomes

Totaaloplossing

Onderzoek + investering
+ ontwikkeling + bouw + beheer.

Korte bouwtijd

60 dagen.
Efficiënt werken zit in ons DNA.

Minimale kosten

Conceptueel bouwen
bespaart kosten.

Duurzaam

Nul-op-de-meter
of een EPC van 0.

Afspraak inplannen